680453_386603351419076_1037383222_o

Wood Surgery

Usluga redizajna i oslikavanja starog namještaja podrazumjeva vračanje života starim odbačenim komadima namještaja ponovnim bojenjem i oslikavanjem tako da takav komad poprima sasvim novi izgled i ponovo postaje funkcionalan. Tako nakon malo mašte, te puno rada i strpljenja naizgled neupotrebljiv komad postaje unikatan i ponovo upotrebljiv. Svi oni koje žele imati lijepo i jedinstveno uređen životni prostor, koji ne mora uvijek podrazumijevati i velike izdatke, ovom uslugom mogu ispuniti očekivanja.

Ukoliko posjedujete stari komad koji za Vas ima posebnu sentimentalnu vrijednost i od kojeg se teško odvajate unatoč istrošenosti i izgubljenoj funkcionalosti, redizajn je pravo rješenje. Lako je izvodivo da takav komad zaživi u potpuno novom svjetlu, te tako zauzme novo-staro mjesto u Vašem domu.

Prednost ovakvog pristupa uređenju životnog prostora vidimo u trendu redizajna starog namještaja u svijetu, trenutnoj recesiji koja znatno umanjuje kupovnu moć stanovništva, te potrebama za podizanjem svijesti o mogućnosti umanjenja količine otpada oplemenjivanjem starih odbačenih komada.

Naš krajnji cilj je zadovoljan korisnik čije će se vizije i želje u potpunosti ispuniti i koji će na kraju imati jedinstven i funkcionalan komad koji će redizajniran nastaviti pričati priču.

Redizajn starog namještaja